VHMPO
Image default
Aanbiedingen

Vloerverwarming en thermisch parket

Denkt u erover om thermisch parket aan te schaffen voor in uw woning? Dat is de overweging zeker waard, omdat het veel voordelen heeft. De combinatie tussen de thermische tegels en het parket biedt het beste van twee werelden. De tegels zijn erg sterk, waardoor de vloer weinig onderhoudt nodig heeft en het parket zorgt voor de luxe uitstraling. Daarnaast kan thermisch parket goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Bent u benieuwd waarom? Lees dan verder en kom erachter! 

Vloerverwarming 

Thermisch parket kan koud aanvoelen door de thermische tegels. Om het koude gevoel weg te nemen, kunt u vloerverwarming onder de vloer laten leggen. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de tegels verwarmd worden. Het voordeel van thermische tegels, is dat deze de warmte goed geleiden. Zelfs een stuk beter dan andere tegels! Dit komt door de keramiek dat in de tegels is verwerkt. 

Vloerverkoeling

In de zomer is vloerverwarming natuurlijk overbodig. Dan zijn de koele tegels juist een voordeel. Hebt u snel last van de hitte in de zomer? Dan kunt u kiezen voor vloerverkoeling. Vloerverkoeling verkoelt niet alleen de tegels, maar u zult merken dat de rest van de ruimte ook koeler aanvoelt. Het voordeel is dat de vloerverkoeling wordt gedaan met hetzelfde systeem. Hierdoor hoeft er geen apart systeem voor de vloerverkoeling worden aangelegd. 

Ontdek de mogelijkheden 

Vloerverwarming is ideaal in de koude maanden en in de zomer kunt u met vloerverkoeling de koelte opzoeken. Hebt u interesse in vloerverwarming en vloerverkoeling? Dan kunt u een kijkje nemen op de website van Regge Tegels. Deze partij heeft een groot aanbod aan vloeren die gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming en vloerverkoeling. Als u meer informatie wilt over vloertegels of keramisch parket, kunt u contact opnemen met een medewerker van Regge Tegels en u laten adviseren over de mogelijkheden. 

https://www.regge-tegels.nl/