VHMPO
Image default
Aanbiedingen

Ruimtegebrek op een relatief betaalbare manier oplossen? Kies voor een verdiepingsvloer!

Komt u ruimte tekort in uw bedrijf en wilt u dit probleem op een relatief betaalbare manier oplossen? Kies dan voor een verdiepingsvloer. Zoals u hieronder wel kunt lezen wint een verdiepingsvloer het niet alleen van verbouwen of verhuizen, maar ook van het huren van extra opslagruimte. Met een verdiepingsvloer bent u in alle situaties veel goedkoper uit. U leest het allemaal in deze blog. Lees snel verder!

 

Een kanttekening bij het huren van extra opslagruimte

 

Het huren van extra opslagruimte kan een simpele manier lijken om snel meer ruimte te krijgen voor het opslaan van goederen. En dat is het eigenlijk ook. U betaalt een vast bedrag per maand (of jaar) en u kunt voor de afgesproken periode gebruik maken van de ruimte. Helaas moeten we hier ook een kanttekening bij plaatsen. Want het grootste nadeel van het huren van extra opslagruimte is dat u de ruimte alleen tot uw beschikking heeft zolang u ervoor betaalt. 

 

Wanneer u de ruimte slechts korte tijd nodig heeft, zijn de kosten vaak nog wel te overzien. Anders wordt het echter wanneer u de ruimte jarenlang nodig heeft. Iedere maand weer betaalt u voor het gebruik ervan, zonder dat de ruimte ooit een keer uw eigendom wordt. In dat geval doet u er veel beter aan om een verdiepingsvloer te kopen. Voor zo’n vloer moet u rekenen op ongeveer 70 tot 100 euro per m2. Dit betaalt u eenmalig en de vloer is voor altijd uw eigendom. Zo bent u uiteindelijk een heel stuk voordeliger uit!

 

Het kostenplaatje van verbouwen of verhuizen

 

Ook aan verbouwen of verhuizen hangt een behoorlijk prijskaartje. En dan hebben we het overigens niet alleen over het geld dat een verbouwing of verhuizing letterlijk kost. Zoals het bekende gezegde luidt: tijd kost geld. Ook de factor tijd zult u bij een verbouwing of verhuizing van uw bedrijf in gedachten moeten houden. Een uitbouw heeft u bijvoorbeeld niet zomaar even binnen een vingerknip gerealiseerd. Daar komt wel iets meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan vergunningen en dergelijke. Voor het plaatsen van een verdiepingsvloer heeft u echter geen enkele vergunning nodig. U kunt de vloer meteen installeren. En laat dat nu ook nog eens super vlot gaan. U kunt de vloer binnen mum van tijd in gebruik nemen!

 

https://www.noltemezzanine.nl/