VHMPO
Image default
Aanbiedingen

Muggen verjagen buiten: de beste anti muggen tips

 

Muggenoverlast is een van de meest vervelende dingen die je kunt krijgen in de zomer wanneer het zonnetje weer gaat schijnen. Bij sommige mensen zit dan echt de hele tuin vol muggen, hierdoor kun je niet buiten in de tuin zitten of eteb zonder dat je helemaal gek wordt door die vervelende rot beesten. Het is dus belangrijk dat je hier iets aan doet als je er last van hebt. Het is namelijk heel makkelijk om het op te lossen, je hoeft alleen een paar stapjes te volgen en enkele dingen aan te schaffen voor in de tuin. Hier hebben we voor jou dan ook de beste anti muggen tips voor wat te doen om muggen te verjagen buitenshuis.

De eerste tip is tevens ook gelijk de beste tip, dit is om een anti muggen lamp te kopen. Deze lampen trekken de muggen aan. Als de mug dichtbij komt en de lamp aanraakt dan krijgt hij een stroomschok. Hier gaat het beestje natuurlijk gelijk dood aan. Alle dode muggen vallen heel makkelijk in een bakje en je kunt het gewoon leeg kiepen zonder dat je hierbij de hele lamp hoeft te vervangen. Een van de beste lampen die er op dit moment te koop zijn is de Cyclone lamp. Het mooie van deze lamp is dat de dode vliegen door middel van een ventilator in het bakje terecht vallen, zo kun je ze heel eenvoudig weggooien en de lamp blijft hierdoor mooi opgeruimd. Ook is het een lamp die erg stevig is, je kunt hem prima buiten hangen en hij kan echt wel tegen een stootje.

Muggen verjagen pak je zo aan

Wat je ook voor actie kunt ondernemen om muggen te verjagen in de tuin is citronella kopen. Dit is een middel wat een erg zure geur verspreid door de tuin heen. Muggen houden hier niet van en als ze dit ruiken dan zullen zeker uit de tuin gaan. Voor binnen zijn er speciale sprays die je kunt halen, voor buiten kun je een stokje kopen om die in de grond te zetten. Het stokje moet je aansteken, hier komt de zure geur vandaan die de muggen verdrijft. Je kunt dit middel gewoon halen in de supermarkt.

Een paar andere dingen ook handig zijn om van de muggen af te komen. Zo kun je er voor kiezen om minder parfum op te spuiten en om even te gaan douchen voor je naar bed gaat. Zo ruik je minder zoet, of minder zweterig, en hierdoor zal de mug minder snel langskomen in de tuin of in je kamer. De mug komt namelijk op deze geuren af, als je deze dus wegneemt dan is er vrijwel geen probleem meer waar je je druk om hoeft te maken Kijk zeker eens naar de cylone lamp, deze is dan wel iets meer dan de rest maar je hebt er veel meer plezier van en je kunt hem ook nog eens hergebruiken. Wie wilt dat nu niet?