VHMPO
Image default
Aanbiedingen

Kom erachter of een autohoogwerker huren iets voor jouw klus is!

Heb je binnenkort een klus op hoogte? Dan kan een hoogwerker een goede oplossing zijn. Je kan met een hoogwerker veilig op hoge plekken werken. Helaas is een hoogwerker erg duur als je hem aanschaft. Daarna komen er nog kosten van onderhoud en zal hij ook ergen opgeslagen moeten worden. Hierdoor kan het aantrekkelijker zijn om een hoogwerker te huren. Een goede plek om een hoogwerker te huren is Hoogwerkt. Bij hen betaal je per uur voor de huur, dat scheelt weer in de kosten! Ook hebben ze veel vestiging, er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Als je liever al je zaken online regelt kan dat natuurlijk ook. Wil jij meer weten over een autohoogwerker huren? Lees dan snel verder. 

Wat is een autohoogwerker?

Een autohoogwerker is een combinatie van een auto een hoogwerker. Je kunt hem makkelijk verplaatsen omdat de besturing hetzelfde is als in een auto. Het formaat van een autohoogwerker kun je vergelijken met een bestelbus. 

Autohoogwerkers van Hoogwerkt

Bij Hoogwerkt zijn er twee verschillende soorten autohoogwerkers. De eerste die wij met jou willen delen is de autohoogwerker kniktelescoop. Deze autohoogwerker kan een hoogte bereiken van 20,5 meter en werkt op 230 volt. De tweede is de autohoogwerker telescoop, deze kan wel tot 23,1 meter hoog reiken. De machine werkt op 230 volt. Beide modellen kunnen goed buiten gebruikt worden. De maximale belasting van de korf is 300 kg. Deze machines zijn er makkelijk te besturen en dat maakt ze makkelijk in gebruiksvriendelijk. 

Welke past het best bij jouw klus?

Er zijn nog veel meer verschillende hoogwerker modellen. Het kan moeilijk zijn om een keuze te maken uit z’n ruim assortiment. Daarom heeft Hoogwerkt heeft een tool ontwikkelt de “machine selector”. Met deze tool kun je makkelijk een keuze maken tussen de vele modellen hoogwerker. Als je meer wilt weten over het autohoogwerkers huren, kijk dan snel op de site!

 

https://www.hoogwerkt.nl/