VHMPO
Image default
Aanbiedingen

Haal het meeste uit jouw bedrijf met een tussenvloer

Als jij een bedrijf runt dat weinig ruimte heeft, dan kan je overwegen een tussenverdieping toe te voegen. Een entresolvloer is een tussenniveau tussen twee verdiepingen van een gebouw, meestal gebruikt voor opslag of extra werkruimte. Dit type van vloer heeft aan populariteit gewonnen wegens zijn praktisch nut en talrijke voordelen. Laten we eens kijken naar de voordelen van het installeren van een tussenverdieping in jouw bedrijf.

 

Kosteneffectieve oplossing 

Het toevoegen van meer vierkante meters aan jouw bedrijf kan duur zijn, vooral als je een toevoeging moet bouwen of meer ruimte moet huren. Met een mezzanine vloer hoef je je geen zorgen te maken over die extra kosten, omdat hij gemakkelijk kan worden toegevoegd op de plek waar je nu gevestigd bent. Het is ook gemakkelijk te installeren en te handhaven, wat het nog rendabeler maakt dan traditionele bouwmethodes.

 

Veelzijdig 

Mezzanine vloeren zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen worden aangepast aan jouw behoeften en wensen. Zij kunnen als kantoorruimte, opslagruimte, of zelfs kleinhandelsruimte worden gebruikt. Bovendien kunnen zij worden ontworpen om het bestaande decor van jouw bedrijf voor een esthetisch aangename blik aan te passen. Jij hebt ook de optie om de hoogte van jouw mezzanine vloer aan te passen, die het voor klanten of werknemers gemakkelijker maakt om het tweede niveau met gemak te bereiken. 

 

Veilig en beveiligd 

Wanneer het over veiligheid komt, worden mezzanines geconstrueerd volgens strikte richtlijnen die door de industrienormen en verordeningen evenals lokale bouwverordeningen worden geplaatst. Dit verzekert dat jouw nieuwe niveau aan alle noodzakelijke veiligheidsnormen zal voldoen, zodat de werknemers en de klanten zich zonder vrees voor verwonding of ongeval kunnen bewegen. Bovendien worden dit soort vloeren geleverd met brandwerende materialen, zoals stalen balken die ze uiterst duurzaam maken, zelfs in geval van brand.  

 

Een Nolte mezzanine vloer is een uitstekende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar extra opslag- of werkruimte zonder hun budget te breken of te veel ruimte in te nemen in hun bestaande ruimte. Niet alleen zijn zij rendabel, maar zij zijn ook veilig en veilig evenals veelzijdig genoeg om bijna om het even welke behoefte aan te passen die jij zou kunnen hebben. Of je extra kantoorruimte of eenvoudig wat extra ruimte voor opslag van voorwerpen nodig hebt, een mezzanine vloer kan voor jou de oplossing bieden! Begin vandaag nog met het uitzoeken en wie weet voeg jij binnenkort een Nolte mezzanine vloer toe aan jouw bedrijf. 

 

https://www.noltemezzanine.nl/