VHMPO
Image default
Aanbiedingen

barcelona: de stad voor een scootervakantie

Met een scooter heb je de wereld aan je voeten liggen. Oké, misschien niet helemaal, aangezien je met een scooter niet gemakkelijk een ander land in rijdt. Maar, een scooter is overal te huren en is daardoor het perfecte vervoersmiddel om steden te verkennen. Zo ook Barcelona! In deze blog geven we je vier dingen die je gezien moet hebben met de scooter in Barcelona.

 

1. Sagrada Familia

Het is misschien wel dé trekpleister van Barcelona: een stad vol trekpleisters. Sagrada Familia is een reusachtige kerk, die wordt gekenmerkt door het feit dat er al jaren aan gebouwd wordt. Het bouwstuk heeft al vaak een deadline gekregen, maar deze is veelvoudig verschoven, waardoor het standaard beeld van deze kerk nu met een paar grote hijskranen is. Toch wordt het uitzicht hierdoor niet verpest, aangezien de Sagrada Familia nog altijd één van de meest imposante bouwwerken ter wereld is.

 

2. Park Güell

Hou jij van extravagante architectuur, dan is Barcelona helemaal jouw stad. Overal vind je kleurrijke bouwsels, die vaak zijn ontworpen door de Spaanse architectuur Gaudi. Zijn bouwwerken komen samen in één park: Park Guëll. Je loopt hier door de kleurrijke muren, maar krijgt ook de kans om rustig te gaan zitten en te genieten van het lekkere weer en een picknick.

 

3. Camp Nou

Ben jij een voetballiefhebber? Dan heb je al genoeg reden om naar Barcelona te gaan! Deze stad staat om veel dingen bekend, maar het meest bekende van de club is misschien wel zijn voetbalclub: FC Barcelona. Zij spelen hun thuiswedstrijden in het Camp Nou: een reusachtig stadion bijna 100.000 mensen inpassen! Je ziet hier de spelers van de toekomst: zeker een aanrader dus als je de kans hebt.

 

4. Het strand

Na meerdere dagen sightseeing op je scooter te hebben gedaan, is het ook tijd om lekker tot rust te komen op je vakantie. Dit doe je natuurlijk aan één van de vele stranden van Barcelona. Je combineert hier de zon en het strand met een ijskoud drankje of een lekkere hap eten en hoeft de hele dag niets anders te doen. Nou ja, insmeren natuurlijk, want de zon kan aardig branden in Barcelona.

 

Goed voorbereid op vakantie!

Ben jij klaar om op vakantie te gaan op je scooter? Zorg er sowieso voor dat je geen onnodige pech oploopt. Onze gouden tip: neem eens een kijkje op de website van K-Parts! Hier scoor je eenvoudig een goede scooter accu, waardoor jij altijd van A naar B komt in Barcelona. 

https://www.k-parts.nl/scooterslot-kopen.html